Biologische Productenvereniging Achterhoek


Veel bedrijven in de Achterhoek hebben een boerderijwinkel. In deze winkels treft u producten aan van bedrijven uit de Achterhoek, u heeft dus ruime keus uit streekeigen, biologische producten. Ook treft u onze producten aan in natuurvoedingswinkels, supermarkten en op boerenmarkten in Arnhem, Nijmegen, Vorden, Doetinchem, Wageningen, Apeldoorn, Zwolle. U herkent de streekproducten aan het EKO-controlemerk en het Achterhoek-logo.

De Achterhoek: het onverwachte land vol biologische producten

Voor steeds meer mensen zijn biologische producten de gewoonste en lekkerste zaak van de wereld. U komt deze producten overal tegen en dat is reuze gemakkelijk. In de supermarkt, bij uw groenteboer op de markt, in restaurants, bij een biologische boer in uw buurt.

Ook in de Achterhoek hebben steeds meer mensen de biologische smaak te pakken. De boeren van de "Biologische Productenvereniging Achterhoek" bieden u lekkere biologische producten aan, direct van de boerderij en vaak om de hoek te koop, verser en betrouwbaarder kan het niet!

Het beste voor de grond: evenwicht

Op ons landbouwbedrijf wordt uitsluitend biologisch gewerkt. Zo werken we met dierlijke mest en compost in plaats van kunstmest waardoor we de bodem vruchtbaarder en gezonder maken. De bomen kunnen daardoor sterk worden en zijn minder gevoelig voor ziekten. Om aantastingen to voorkomen gebruiken we natuurlijke preparaten in plaats van chemische bestrijdingsmiddelen.

Harmen & Carla Peters - Eltenseweg 1 - 6915 KA Lobith/Nederland - tel. 0316 542042
© 2019 - Het Gelders Eiland