Wil je een kijkje
nemen in onze
Digitale Winkel!

WinkelOnze boerderijwinkel

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur
zaterdag van 8.30 uur tot 16.00 uur.

U kunt terecht in onze winkel op de tuinderij voor een zéér breed assortiment biologische vers-en kruidenierswaren.

Naast de zelfgeteelde appels en peren worden er producten aangeboden die we zoveel als mogelijk betrekken van biologische bedrijven uit de eigen regio.

Aanvulling tot een compleet assortiment gebeurt door de biologische versgroothandel. Buiten het seizoen beschikken we zo over importproducten zodat we het jaarrond vrijwel alle fruit en groenten vers kunnen aanbieden.

Het kan interessant voor u om grootverpakkingen af te nemen; er geldt dan een korting van liefst 10% op de meeste artikelen.

Voor een totaaloverzicht van ons aanbod kunt u de catalogus opvragen of onze virtuele winkel bezoeken. Daarnaast wordt er wekelijks een bestellijst gemaakt waarop het actuele aanbod van aardappelen, groenten en fruit te vinden is.

Bestelling afhalen: Voor bezoekers van onze Boerderijwinkel bestaat de mogelijkheid vooraf een complete bestelling op te geven die dan afgehaald kan worden in de winkel.

Ook het opgeven van een vaste bestelling voor b.v. speciale zuivel- en/of broodproducten is mogelijk. Op die manier mag je er op rekenen dat alle gewenste artikelen -ook al zouden we erin uitverkocht raken- voor je gereserveerd worden. Informeer via info@gelderseiland.com of 0316-542042 voor uiterste besteldata van de producten. Als bestellingen ons later bereiken kunnen we niet garanderen dat met name de kort houdbare producten zoals brood en zuivel nog leverbaar zullen zijn!

Harmen & Carla Peters - Eltenseweg 1 - 6915 KA Lobith/Nederland - tel. 0316 542042
© 2019 - Het Gelders Eiland